„Се додека учам нешто, мислам дека сум добро - тоа е пристоен ден“. – Хантер С. Томпсон

Анастасија Георгиевска

може да ти помогне околу:

Избери датум:

Слободни термини:

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Еден корисник

го разгледува овој термин

Биографија

Анастасија е првиот мобилен психолог во државата!

- Што значи тоа?

Тоа значи дека таа е подготвена да доаѓа на Вашата преферирана локација и да држи сесии во живо!

- Зошто?

Јас сакам луѓето да се чувствуваат комотно и сигурно, сакам да имаат атмосфера која што ќе им овозможи да се отворат и опуштат. Тоа може да биде прошетка во парк, на кафе, во домот, на планина..и слично. Јас имам хуманистички пристап и апсолутно не се поставувам супериорно, затоа што СИТЕ СМЕ ЛУЃЕ И СИТЕ ПРОБЛЕМИ СЕ ВАЛИДНИ ПРОБЛЕМИ!”.

Таа е магистер по клиничка и советодавна психологија, има завршено академија за клиничка невропсихологија и невропсихолошко тестирање, исто така има педагошко-психолошка и методска доедукација. Таа е дел од телото за сексуални и родови малцинства, телото за прва психолошка помош и дел од комисијата за признавање и усовршување на стручноста на психологот во рамките на Комората на психолози.

Aнастасија е во процес на специјализација за Медицински психолог, а исто така има завршено и базичен курс за конструктивистичка психотерапија во Србија.

Своето искуство го има стекнато низ многубројни сесии одржани со клиенти, различни интернационални тренинзи, младински размени, работилници, советувања и курсеви во рамки на психологијата, но и надвор од неа.

Таа работеше во ЦМА КРИК, a освен што е психолог, е и младински работник, што ѝ овозможува секојдневно да биде изложена на различни социјални групи, култури и луѓе.

За себеси ќе каже дека е човек на кој можеш да се ослониш, космополит, искрена, прецизна, резилиентна, духовита и благодарна.

Анастасија верува во константноста на промената!

Цената е 1200 денари за сесија во живо.

P.S Слободно пишете на нејзиниот мејл за консултации и за договарање на термин.

[email protected]

Прашај/Побарај термин

Со испраќање на пораката, се согласувам со правилата на користење и политикатата на приватност на Our Mind
Овде можеш да се консултираш со Анастасија за твојот предизвик или да побараш термин.
Испрати бесплатна порака и Анастасија ќе ти одговори на мејлот што ќе го оставиш.
;
payment-methods