Живеј во моментот!

Цветанка Бурзевска

може да ти помогне околу:

Избери датум:

Во моментот нема слободни термини.

Побарај термин.

Биографија

Лиценциран Психолог, Гешталт сов.Психотерапевт ( под супервизија ), сертифициран тренер и практичар по Арт Терапија (2020), ЕФТ сертифициран практичар (2021), Mindfulness сертифициран практичар (2022), практичар по Колор терапија (2022).


12 годишно искуство како психолог во индивидуална и групна пракса, ментор, организатор на работилници, креатор на програми за личен раст и развој, прирачници и работилници со креативен и експресивен пристап.


Ко-основач на Моди Центар Скопје ( Центар за психотерапија, советување, психодијагностика и гешталт едукација )
Основач на ГАТ Терапи - Гешталт Арт Терапија.
Активен и истакнат член на ЕФАТ (Европска Федерација на Арт Терапевти), дел од 5 члениот Комитетот за Комуникации на ЕФАТ.
член на БААТ. 
Досега има многубројни работилници за Личен раст и развој, Учество на панел дискусии за ментално здравје, Лидерски вештини и способности, Креативно Лидерство, Организирање на тимбилдинзи.
Потпишувач на текстови за МПБ Психологија Блог, Гешталт Арт терапија, Анторис Магазин, Magazin DeVisu EFAT 

Прашај/Побарај термин

Со испраќање на пораката, се согласувам со правилата на користење и политикатата на приватност на Our Mind
Овде можеш да се консултираш со Цветанка за твојот предизвик или да побараш термин.
Испрати бесплатна порака и Цветанка ќе ти одговори на мејлот што ќе го оставиш.
;
payment-methods