• Личниот развој е твоја одговорност!

За твојот приватен и кариерен живот да добијат на вредност, прво мораш да додадеш вредност на својот личен развој.

- Брајан Трејси

09/04/2023 | 10:00 ч.

Времетраење: 6 ч.

Како да се справиме со секојдневниот стрес?

Личен Развој

Во денешниот современ начин на живеење, стресот претставува наш постојан сопатник во патувањето наречено живот. Речиси секој доживува некаков стрес...

Пријави се

08/04/2023 | 10:00 ч.

Времетраење: 6 ч.

Презентациски вештини и јавен настап

Личен Развој

За многумина, самата помисла на јавно говорење предизвикува негативно чувство во стомакот. Кога всушност ќе се појават пред претпоставен, клиент...

Пријави се
;
payment-methods