Добредојде во светот на Our Mind

Биди дел од движењето Our Mind

Дај го својот придонес на општеството преку зголемување на свесноста, одговорноста и работата на себе.

Промената започнува од нас.

Внеси ја твојата е-мејл адреса и добиј бесплатен прирачник за личен раст.

Тековни настани

Што е Our Mind?

Our Mind не е обична платформа каде може да најдете психолози, Our Mind е движење кое има за цел да ја крене свесноста за нас самите.

Our Mind се води од едно мото "Нашиот живот се нашите мисли“, затоа што мислата иницира идеја, идејата иницира емоција, а емоцијата иницира подвиг.

Мисијата на Our Mind е да го промени животот барем на еден поединец.

Кога ќе станеме свесни за нашите мисли, за нашите дејствија и за нивните причини, тогаш можеме да го погледнеме животот од друга перспектива, да сфатиме дека сѐ во светот е поврзано и се случува со причина, а сите причини потекнуваат од нашиот мал универзум, кој се вика УМ.

Визијата на Our Mind е општество со поголема свесност, а со тоа и поголема одговорност кон себеси и другите.

about_us_image
;

Што велат нашите клиенти?

Достапни психолози

payment-methods